Λήψη οδηγιών – Google Maps
Επικοινωνία | Factory Sofa North | Σαλόνια - Κατερίνη

Τηλ. Εξυπηρέτησης Πελατών 

Τηλ. 2351028310

Κιν. 6979914750 

 
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!

Επικοινωνία | Factory Sofa North | Σαλόνια - Κατερίνη

Αγαπητοί μας πελάτες, φίλες και φίλοι, τις τελευταίες ημέρες ζούμε μαζί όλο και εντονότερα πρωτόγνωρες καταστάσεις. Καλούμαστε να συμβάλλουμε όλοι στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον Covid-19, υπεύθυνα, τόσο για τον καθένα προσωπικά όσο και για τους συνανθρώπους μας.

Σας ενημερώνουμε πως έχει ανασταλεί η λειτουργία των φυσικών μας καταστημάτων από 18 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας. Έχουμε προχωρήσει σε απολύμανση όλων των καταστημάτων και πλέον Εξυπηρετούμε Τηλεφωνικά Από το Σπίτι αλλά και ηλεκτρονικά από το www.factorysofa.gr. Εγκαταστήσαμε ένα “καλάθι” αγορών για να διαχειριζόμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικά τη ροή των παραγγελιών. Οι προσφορές μας συνεχίζονται κανονικά και έχουν προστεθεί επιπλέον ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.

Η ομάδα της Factory Sofa από κάθε γωνιά της Ελλάδας βρίσκεται στη διάθεσή σας! Εξυπηρετούμε τηλεφωνικά καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 για νέες και προηγούμενες παραγγελίες. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας σε περίπτωσεις καθυστερήσεων. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, όσο μας το επιτρέπει η σημερινή κατάσταση, ώστε οι προγραμματισμένες παραδόσεις να γίνουν ομαλά τις επόμενες ημέρες.

#MenoumeSpiti #FactorySofa

 

 

Στείλτε μας ένα e-mail

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.