Συχνές Ερωτήσεις

Οι ειδικοί επίπλων σαλονιού της FACTORY sofa απαντούν στις απορίες σας

– Τα σαλόνια της Factory Sofa θα τα βρείτε:

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 1ο χλμ Π.Ε.Ο Κατερίνης – Θεσ/νίκης ☎️ 2351028310
Π.ΦΑΛΗΡΟ: Λεωφόρος Ποσειδώνος 48 ☎️ 2106025980
ΒΑΡΗ: 2ο χλμ Βάρης-Κορωπίου ☎️ 2102208231
ΡΟΔΟΣ: Λίνδου 216 ☎️ 2241060900

– Στις σελίδες προϊόντων των ιστοσελίδων www.factorysofa.gr & www.factorysofanorth.gr

Οι καναπέδες της FactorySofa κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Στο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εργοστάσιο με μεγάλη δυνατότητα παραγωγής καναπέδων: διθέσιων, τριθέσιων και γωνιακών.
Τα σαλόνια και οι καναπέδες της FactorySofa παράγονται με σύγχρονες μεθόδους -με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών- και η ποιότητα καθώς και η αξιοπιστία τους εξασφαλίζονται από εγγύηση 10 ετών για το σκελετό και 4 ετών για τα αφρώδη μέρη των μαξιλαριών.

Οι σκελετοί των σαλονιών μας

Όλα μας τα σκελετά είναι ξηραντηρίου, για να αποφεύγονται οι προσβολές από σηπτικούς-χρωστικούς μύκητες και έντομα. Τα ξύλα ξηραντηρίου εκτός από πιστοποιημένη καθαρότητα του ξύλου από παθογενείς παράγοντες, αυξάνουν και τη μηχανική αντοχή του. Τα σκελετά είναι δεμένα με μεταλλικούς συνδέσμους για να απορροφάται η διαστολή και η συστολή, και είναι πλεγμένα με δεκάρηδες ιμάντες. Έχετε 10ετή εγγύηση για το σκελετό μας.

Τα μαξιλάρια πλάτης & καθίσματος

Τα μαξιλάρια πλάτης είναι γεμισμένα με αφρώδη μέρη & σιλικόνη, ραμμένα σε διαδοχικά σημεία για να έχουν άμεση επαναφορά. Τα μαξιλάρια βάσης αποτελούνται από αφρώδη Αυστριακής προέλευσης και κατασκευής που εκπροσωπούν μία από τις καλύτερες πανευρωπαϊκές εταιρείες με τη γραπτή εγγύηση των 4 ετών.

Πολύ εύκολα. Με τη συμβουλή του διακοσμητή μας μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια πλούσια γκάμα 400 διαφορετικών υφασμάτων με ειδικά χαρακτηριστικά. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής δειγματολογίου κατόπιν συνεννόησης.

Για όλα τα μοντέλα που έχουν αφαιρούμενο κάλυμμα, μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε πρόσθετο κάλυμμα θέλετε.

5 Τρόποι φροντίδας του όμορφου σαλονιού σας από την Factory Sofa

Το σαλόνι σας είναι από τα έπιπλα του σπιτιού που χαίρεστε περισσότερο. Για να παραμένει πάντα σε άψογη κατάσταση χρειάζεται την αγάπη και τη φροντίδα σας. Με λίγες απλές κινήσεις μπορείτε να διατηρείτε το σαλόνι σας πάντα «σε φόρμα»!

Η φροντίδα του όμορφου σαλονιού σας από τη Factory Sofa!

  • Απομακρύνετε τακτικά τη σκόνη από το σαλόνι σας. Η σκόνη που προσκολλάται στις ίνες του υφάσματος, μπορεί να προκαλέσει την φθορά του. Χρησιμοποιείστε κατά προτίμηση ηλεκτρική σκούπα και μόνο το εξάρτημα με τη μαλακή βούρτσα.
  • Τινάζετε με απαλές κινήσεις τα μαξιλάρια πλάτης και τα διακοσμητικά μαξιλαράκια για να απομακρύνονται μικρές ανομοιομορφίες ή πτυχώσεις που προκαλούνται κατά τη χρήση.
  • Εναλλάσσετε μια φορά το μήνα τα μαξιλάρια πλάτης και έδρας, ώστε αυτά να διατηρούνται ομοιόμορφα.
  • Αποφεύγετε να κάθεστε συνέχεια στα μπροστινά άκρα των μαξιλαριών έδρας, γιατί μακροχρόνια είναι δυνατό να οδηγήσει σε παραμόρφωσή τους. Τα μπράτσα και τα υπόλοιπα στοιχεία του σκελετού δεν πρέπει να επιβαρύνονται.
  • Προστατεύετε το σαλόνι σας από το άμεσο και έντονο ηλιακό φως που μακροχρόνια μπορεί να επιφέρει ελαφρύ ξεθώριασμα του χρώματος.

• Τα αδιάβροχα υφάσματα (Water Repellent) δεν αφομοιώνουν τις χυθείς ουσίες. Στην περίπτωση χυμένου υγρού, οι σταγόνες του συλλέγονται απλά στην επιφάνεια του υφάσματος. Αυτή η αρχική – υδροφοβία διευκολύνει τον καθαρισμό σε μεγάλο βαθμό. Αρκεί να σκουπίσετε το σημείο με ένα πανί, ακόμα και στην περίπτωση προβληματικών λεκέδων από καφέ ή κρασί.

• Τα αλέκιαστα υφάσματα Easy Clean διαθέτουν προηγμένο σύστημα προστασίας που καθιστά εύκολο τον καθαρισμό των λεκέδων χωρίς να καταστρέφεται η δομή του υφάσματος. Η τεχνολογία Easy Clean βοηθά στον καθαρισμό των λεκέδων μόνο με νερό ή με νερό και καθαρό σαπούνι, χωρίς τη χρήση ειδικών χημικών ουσιών.

Λεκέδες φυσικής προέλευσης που δεν περιλαμβάνουν χημικά μπορούν εύκολα να καθαριστούν μόνο σε 3 απλά βήματα καθαρισμού:

  1. Αφαιρέστε τη βρωμιά με ένα κουτάλι
  2. Τοποθετήστε λίγο νερό στο λεκέ και περάστε με χαρτί κουζίνας
  3. Αφήστε να στεγνώσει

Αν δεν έχετε αγοράσει καναπέ της FactorySofa με «αλέκιαστο» ύφασμα, τότε έχετε τις παρακάτω επιλογές:
• Καλέστε εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού.
• Καθαρίστε το μόνοι σας με ειδικό σπρέι.
• Βάλτε το σε πλυντήριο αν πλένεται στους 30 βαθμούς. Προσοχή όμως! Βάλτε όλα τα κομμάτια υφάσματος μαζί, για να μην δημιουργήσετε χρωματικές διαφορές.

Οι καναπέδες της FactorySofa διατίθενται σε πολλές και διαφορετικές διαστάσεις. Βρείτε το αγαπημένο σας μοντέλο και επιλέξτε την κατάλληλη διάσταση για τον χώρο σας. Υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας στις διαστάσεις που θέλετε!

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2351028310 Λίγες μέρες πριν από την καθορισμένη ημερομηνία παράδοσης, επικοινωνούμε μαζί σας ώστε να κλείσουμε ραντεβού για την ακριβή ημέρα και ώρα παράδοσης.

Λειτουργούμε ως πρατήριο εργοστασίου. Αγοράζετε σε τιμές χονδρικής και υπάρχει μια μικρή χρέωση μεταφορικών.

• Τηλεφωνικά, ναι. Καλέστε στο τηλέφωνο 2351028310
• Ηλεκτρονικά, μέσω e-mail.
• Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.factorysofanorth.gr για να δείτε τα προϊόντα μας.

• 50% προκαταβολή με την παραγγελία σας και εξόφληση πριν τη φόρτωση.
• Με την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτα.

Οι διακοσμητές της FactorySofa προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην περίπτωση που χρειάζεστε μια διακοσμητική λύση για το σαλόνι σας. Θα σας προτείνουν την ιδανική λύση σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και τον προϋπολογισμό σας. Αρκεί να μας φέρετε την κάτοψη του χώρου σας.

Ωράριο λειτουργίας για το κατάστημα Κατερίνης

Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο |10:00 – 20:00

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή |10:00 – 20:00

Καναπές στα μέτρα που θέλω

Με Πιστοποίηση ISO 9001

Αριθμός Πιστοποιητικού: 11117627/1

Η FACTORY SOFA NORTH είναι πιστοποιημένη εταιρία με ISO 9001:2015 και εγγυάται την καλύτερη & σταθερότερη ποιότητα πάντα στις καλύτερες τιμές σε ολόκληρη την Ελληνική αγορά.

Όλες οι φάσεις παραγωγής ελέγχονται και πιστοποιούνται για την τήρηση των υψηλών τεχνικών προδιαγραφών μας. Διενεργούμε ελέγχους ποιότητας από τις πρώτες ύλες που επιλέγουμε μέχρι και την υπηρεσία παράδοσης του σαλονιού σας.

Προσφέροντας την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/τιμής (value for money), δημιουργούμε σαλόνια & καναπέδες χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα των προϊόντων. Παρέχουμε έτσι με σιγουριά γραπτή εγγύηση 10 ετών και έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε το σαλόνι σας στο χρώμα & διάσταση που επιθυμείτε. 

“Άψογη εξυπηρέτηση και πολύ φιλικό περιβάλλον! Τα έπιπλα πολύ όμορφα και αρίστης ποιότητας καθώς και οι τιμές ιδιαίτερα προσιτές! Ανυπομονούμε για την παραλαβή!”

ΜΑΡΙΑ Π.

“Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και σε εξαιρετικές τιμές.
Οτι καλύτερο, είμαι πραγματικά ικανοποιημένος το συνιστώ ανεπιφύλακτα για το σαλόνι και τα έπιπλα σας!”

ΧΡΗΣΤΟΣ Μ.

“Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τον καινούργιο καναπέ μας! Πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση!!!”

AGATA R.

“Άψογη εξυπηρέτηση, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!”

ΙΩΑΝΝΗΣ Κ.

Χρειάζεστε βοήθεια?

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ

23510.28310