Κατάστημα Factory Sofa North Β.Ελλάδας – Κατερίνη

Κατάστημα Factory Sofa North Β.Ελλάδας - Κατερίνη

 

H ιστορία της Factory Sofa ξεκίνησε 70 χρόνια πριν από ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για το έπιπλο. Η διάθεση στο να ομορφαίνουν οι άνθρωποι το χώρο τους και κατ’ επέκταση τη ψυχολογία τους κληροδοτήθηκε και στα δύο νέα πρόσωπα της Factory Sofa. Έχοντας σαν οδηγό τα χρόνια εμπειρίας των προγόνων τους στο έπιπλο χρησιμοποιούν πλέον ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο προάγει τη ποιότητα του επίπλου. Είναι σε θέση να σας εγγυηθούν άριστη ποιότητα και αισθητική στα σαλόνια σας.

Ελάτε στη FACTORY SOFA NORTH στο 1ο χλμ Π.Ε.Ο Κατερίνης – Θεσ/νίκης και επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα σαλονιών σε ποικιλία χρωμάτων, υφασμάτων και στη διάσταση που σας εξυπηρετεί! Η έκθεσή μας βρίσκεται στην είσοδο της πόλης (Βόρειος κόμβος), μόλις 45′ από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βέροια και είναι πολύ εύκολο να μας βρείτε. Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται προς όλους τους προορισμούς της Ελλάδας. Οι τρόποι πληρωμής είναι εύκολοι και υπάρχει δυνατότητα τμηματικής καταβολής σε συμφωνημένο χρονικό διάστημα. Δεχόμαστε και τηλεφωνικές παραγγελίες! Αν βρίσκεστε μακριά από την έκθεσή μας, αποστέλλουμε δειγματολόγιο υφασμάτων χωρίς επιβάρυνση για να επιλέξετε το χρώμα του καναπέ που ταιριάζει με τη διακόσμηση και την επίπλωση του σπιτιού σας. Factory Sofa North, μια επίσκεψη θα σας πείσει……

• Συνδυάζουμε την πολύχρονη πείρα με την ποιότητα στην καλύτερη τιμή!
• Δίνουμε έως 10 χρόνια εγγύηση και υποστήριξη μετά την πώληση.

Αποκτήστε το σαλόνι σας όπως το επιθυμείτε! Επιλέγετε το μοντέλο, τις διαστάσεις, το ύφασμα και τα πόδια, το κατασκευάζουμε και σας το παραδίδουμε έτοιμο στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο!

Η ομάδα της Factory Sofa. Η επιτυχία της εταιρίας μας είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και ικανότητας των ανθρώπων μας! Η Factory Sofa διαθέτει ικανά στελέχη και έμπειρο προσωπικό με συνεχή εκπαίδευση και εξειδίκευση σε κάθε τομέα.  Τελικός αποδέκτης είναι ο πελάτης μας που παραλαμβάνει ένα ποιοτικό και υψηλής αισθητικής προιόν!

Η FACTORY SOFA NORTH είναι πιστοποιημένη εταιρία με ISO 9001:2015 (Αρ.Πιστ/κου 11117627/1) και εγγυάται την καλύτερη & σταθερότερη ποιότητα πάντα στις καλύτερες τιμές σε ολόκληρη την Ελληνική αγορά.

Όλες οι φάσεις παραγωγής ελέγχονται και πιστοποιούνται για την τήρηση των υψηλών τεχνικών προδιαγραφών μας. Διενεργούμε ελέγχους ποιότητας από τις πρώτες ύλες που επιλέγουμε μέχρι και την υπηρεσία παράδοσης του σαλονιού σας.

 

 

Καταστήματα Factory Sofa

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

10:00 ~ 20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ

10:00 ~ 18:00